< Terug naar het overzicht

Aftelkalender 


Tijd is voor veel kinderen een lastig begrip. Ze kunnen enorm uitkijken naar een leuke gebeurtenis, zoals een verjaardag, feestdag of vakantie, maar tegelijkertijd kan dit een voor een hoop onrust en spanning zorgen... Want hoeveel nachtjes is het nou nog slapen voor ik jarig ben?! ????

Om de tijd tot die ene leuke gebeurtenis een beetje inzichtelijk te maken voor je kind, kun je gebruik maken van een aftelkalender. Deze kun je natuurlijk eenvoudig zelf maken door op een papiertje wat vakjes te tekenen voor het aantal nachtjes dat het nog duurt. En dan elke dag een vakje afstrepen. ????

Gratis printable aftelkalender
Om het je gemakkelijk te maken vind je op onze website 2 gratis printables van een aftelkalender. Deze kun je thuis uitprinten. De ene is speciaal voor een verjaardag, de andere is meer algemeen te gebruiken.

   

Duurzame aftelkalender met magneetjes 
Ga je liever voor een duurzame oplossing? Dan zijn er onze toffe aftelmagneetjes! Eventueel in combinatie met de vrolijke feestdagen magneetjes. Deze magneetjes zijn keer op keer opnieuw te gebruiken en zijn een leuke aanvulling op je planbord (maar ook leuk op de koelkastdeur bijvoorbeeld). 

   

 

< Terug naar het overzicht

 

© 2013 - 2024 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel