Annuleren en retourzenden van je bestelling

Het kan natuurlijk zijn dat je je bestelling ontvangt en het toch niet helemaal is wat je er van had verwacht. Of misschien heb je een andere reden waarom je de bestelling toch niet wilt hebben. Je hebt dan uiteraard het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Je kunt je bestelling via een mail naar info@olifantastisch.nl annuleren en aanmelden voor een retourzending.

Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te sturen. Zorg er bij het terugsturen van je bestelling voor dat alle artikelen in de originele staat en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verpakking aan ons opgestuurd worden. Nadat wij je bestelling compleet en in goede orde retour hebben ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten van de heenzending) teruggestort op je rekening. De kosten voor het retour zenden van je bestelling zijn voor eigen rekening. Indien je slechts een deel van je bestelling wilt retourneren en aan ons retour zendt, dan zullen we slechts de kosten van deze artikelen (exclusief de verzendkosten van de heenzending) aan je terugstorten. 

Indien de artikelen beschadigd zijn tijdens het gebruik en/of wanneer deze tijdens het terugsturen beschadigd zijn wegens onvoldoende beschermende verzendverpakking, dan kunnen we deze waardevermindering van de producten in mindering brengen op het terug te ontvangen bedrag. 

Maatwerk producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht, wat wil zeggen dat deze producten niet geretourneerd of geannuleerd kunnen worden. Enige uitzondering hierop is wanneer er sprake is van productiefouten.
 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan nog tijdig voor je te wijzigen. Is de bestelling reeds verstuurd dan kan het zijn dat wij het pakje retour ontvangen van post.nl wegens "adres onbekend"; in dat geval zullen we de kosten voor het opnieuw versturen van je bestelling nogmaals in rekening brengen. Mocht je bestelling helemaal niet bezorgd worden (niet bij jou en niet bij ons) wegens verkeerd doorgegeven adresgegevens bij je bestelling, dan kunnen wij hier helaas niet voor aansprakelijk worden gesteld. 

© 2013 - 2024 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel