Over Olifantastisch!
Olifantastisch! wordt gerund door Vanessa, moeder van 3 dochters en afgestudeerd psychologe. In 2013, toen dochter nummer 1 net op school zat en thuis graag 'schooltje' speelde, ontstond het idee voor een webshop met magneetjes om je eigen planbord samen te stellen. Olifantastisch! kreeg steeds meer vorm en de webshop ging uiteindelijk in 2014 online.

Vanaf het begin was de insteek om de meeste magneetjes los aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, om zoveel mogelijk mensen tegemoet te kunnen komen in het samenstellen van een planbord. Geen complete sportset van 20 verschillende sportmagneetjes hoeven aanschaffen als je kind alleen op voetbal zit, bijvoorbeeld. En ook geen dure voorbedrukte magneetborden met vaste weekindeling, want die zijn behoorlijk aan de prijs en bieden weinig ruimte voor eigen creativiteit.

Met een flinke lading eigen inspiratie, gecombineerd met enkele ideeen van onze klanten, is het assortiment van Olifantastisch! de afgelopen jaren tot stand gekomen. En nog altijd staan we open voor jullie suggesties en proberen we steeds te blijven vernieuwen. 

Waarom een planbord gebruiken?
Een planbord met pictogrammen schept duidelijkheid, regelmaat en een hoop rust binnen veel gezinnen. 

Voor peuters is het fijn om met onze magneetjes een dagritme te maken. Op deze manier geef je aan welke dingen ze die dag gaan doen en in welke volgorde. Voor schoolgaande kinderen is het fijn om een weekplanner samen te stellen. Zo zien ze in een oogopslag welke dag het is, wat ze die dag gaan doen, en wat er die week nog meer op de planning staat. Met name kinderen die net naar school gaan hebben vaak moeite met de verschillende dagen van de week. Een planbord biedt dan duidelijkheid, overzicht en rust! Het voorkomt teleurstellingen en geeft tegelijkertijd iets om naar uit te kijken.

Blog Tip! 
In dit super leuke blog vertelt Debbie van Moedertjeohhh hoe zij de magneetjes van Olifantastisch! gebruikt in haar gezin. Zeker even lezen :-) 

 

Onze afbeeldingen zijjn auteursrechtelijk beschermd. Maak hier dus geen misbruik van... 

© 2013 - 2021 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel