< Terug naar het overzicht

Je planbord in corona tijd


In de bijzondere corona tijd is alles anders... Kinderen zijn weer een paar dagen per week naar school of de opvang, maar zijn ook nog steeds een aantal dagen per week thuis en moeten dan vaak hun huiswerk maken. Sportclubjes starten weer (gedeeltelijk) op en misschien komen opa en oma wel weer oppassen? Kortom... alles is anders dan vóór de corona tijd en inmiddels ook weer een beetje anders dan aan het begin van de corona tijd...

Gaat jouw kind goed om met alle veranderingen? Of is je zoon of dochter (een beetje) de kluts kwijt en kan hij/zij wel wat extra ondersteuning gebruiken in de vorm van een planbord? Of misschien maakte je misschien al gebruik van een planbord maar wil je deze beter afstemmen op de nieuwe situatie?

Een planbord kan je kind helpen om overzicht te krijgen op de dag en week, zeker nu! Ene dag school? Andere dag huiswerk maken? Maak het inzichtelijk op je planbord door middel van onze talloze toffe magneetjes! Je zult zien dat het rust brengt bij je kind, maar zeker ook bij jou :-)

Je kunt de schooldagen eenvoudig afwisselen met de (t)huis-werk-dagen en zelfs het huiswerk nog apart aangeven met onze diverse schoolmagneetjes. Op de pagina met losse magneetjes kun je naar hartelust rondneuzen en uitkiezen wat je nodig hebt voor jullie planbord! Een beknopte planning of juist een heel uitgebreide? De keus is aan jou! Alle magneetjes zijn los bestelbaar. 

Kom je er niet uit? Of wil je advies wat qua planbord het beste bij jullie situatie past? Stuur ons dan gerust een mailtje, we denken graag met je mee! 

Succes! ????

< Terug naar het overzicht

© 2013 - 2024 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel