Maatwerk van Olifantastisch


Een flink deel van ons assortiment is ontstaan door vragen van ouders die op zoek waren naar een bepaald pictogram. Soms om medische redenen, soms omdat het bij hun thuis net even anders is en soms omdat ik daar zelf gewoon nooit eerder aan had gedacht :-) Super leuk om hierover mee te denken en in de meeste gevallen een nieuwe afbeelding en magneetje voor te ontwerpen. Dus... heb jij de website al 3x van achter naar voren bekeken en kun je dat ene magneetje, wat je graag aan je planbord zou toevoegen, niet vinden? Mail dan gerust! 

Ook verschillende organisaties wisten Olifantastisch te vinden in hun zoektocht naar iets unieks. Onze Walk of Fame bestaat o.a. uit de volgende mooie maatwerk opdrachten:

CBS de Triangel in Harderwijk
Voor deze leuke basisschool kwamen er mooie kiesborden op maat, met indeling en kleurstelling naar wens. Aangevuld met grote magneten voor de dagactiviteiten én alle namen van de kinderen uit groep 1 en 2.

Verschillende leerkrachten van de hogere groepen maken al enkele jaren gebruik van grote magneten voor in de klas, met de dagactiviteiten en o.a. de dagen van de week, de maanden en seizoenen.

Diverse basisscholen Nederland
Verschillende basisscholen uit heel Nederland wisten ons al te vinden met een vraag naar grote duurzame magneten voor in de klas.

Diverse Kinderopvangcentra en Gastouders in Nederland en België
Vele gastouders uit ons eigen land en uit België werken inmiddels met onze dagritme magneten. Verschillende wensen, verschillende uitvoeringen, maar altijd leuk om weer iets moois te kunnen leveren. 

Brandwondencentrum Martini Ziekenhuis Groningen (kinderafdeling)
Als stageopdracht in een onderzoek naar het gebruik van dagritme magneten op de kinderafdeling van dit ziekenhuis, ontwikkelden we een aantal nieuwe pictogrammen en kwam er een prachtige muur met grote magneten voor de kinderen op deze afdeling. Een dankbaar project!

Elkerliek Ziekenhuis Helmond
Op de kinderafdeling wilden ze in de patientenkamers gaan werken met grote whiteboards om de dagplanning aan te geven. Hiervoor hebben we ook weer enkele nieuwe afbeelingen ontworpen en deze, samen met diverse andere reeds bestaande afbeeldingen uit ons assortiment, op grote duurzame magneten gedrukt. 

    

Slachtofferhulp Nederland, afdeling Zwolle
Op het kantoor van Slachtofferhulp wordt gewerkt met een groot whiteboard om de planning van de verschillende medewerkers op aan te geven. Hiervoor gebruiken ze in Zwolle nu de magneten van Olifantastisch: ziet er strak uit en natuurlijk super duurzaam!

Lopende projecten
Momenteel wordt er samen met leuke opdrachtgevers hard gewerkt aan nieuwe te gekke projecten... Daarover binnenkort meer!

Interesse?!
Benieuwd wat we voor jou (en je organisatie) kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact op! 

 

 

 

© 2013 - 2022 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel