Kiesbord magneet | Eigen ontwerp/afbeelding

Artikel 48 van 56
€ 5,95 (inclusief btw)

Levertijd
De levertijd van maatwerk bedraagt gemiddeld 2 tot 4 weken.

Kiesbord magneet met jouw eigen ontwerp/afbeelding 

Groot formaat magneet voor kiesbord in de klas. Jij bepaalt zelf welke afbeelding wij op deze magneet drukken! 
Hoe werkt dat?! Na je bestelling mail je ons de gewenste afbeelding in PNG formaat. Zorg er voor dat de resolutie van deze afbeelding voldoende is, anders wordt de bedrukking niet mooi. Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen. Wil je liever dat wij een afbeelding voor je maken/ontwerpen? Dat kan in de meeste gevallen ook; neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Formaat
13,7 x 10 cm.

Het formaat van de magneet is afgestemd op de vakken van onze kiesborden (eronder passen in de breedte precies 2 naamkaarthouders of naammagneten naast elkaar). 

Levertijd
De levertijd van maatwerk magneten bedraagt (na akkoord op het ontwerp) gemiddeld zo'n 2 tot 4 weken. Als je een kant-en-klare afbeelding hebt die we kunnen gebruiken, dan laten we de magneet zo snel mogelijk voor je drukken. Indien de afbeelding nog ontworpen moet worden door ons, dan is de levertijd altijd in overleg. 

Materiaal
Onze magneten zijn gemaakt van flexibel vinyl (0,85 mm dik) met full-color bedrukking; slijtvast voor jarenlang gebruik. 

 

Zoekwoorden: kiesbord, keuzebord, kleuterklas, onderbouw, groep 1, groep 2, basisschool, kiesbordmagneten, klassenmanagement, kleuters, dagritme, pictogrammen, kiesbord Olifantastisch, magneten voor kiesbord, magneten voor keuzebord.

© 2013 - 2024 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel