Kiesbord/keuzebord MAATWERK

Artikel 4 van 56
€ 259,00 (inclusief btw)

Levertijd
De levertijd bedraagt 2 tot 3 weken

Op zoek naar een kiesbord waarbij je zelf de indeling en kleurstelling kunt bepalen? Ben dan ben je hier aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Op de foto's zie je enkele voorbeelden van verschillende indelingen/ontwerpen. Misschien handig voor wat inspiratie :-)

Formaat bord
60 x 90 cm (overige afmetingen op aanvraag) 

Indeling
Zelf te bepalen.

Op bovenstaande foto's hebben de grote vakken op het kiesbord een afmeting van 14,1 x 10,5 cm. Hiervoor hebben wij bijpassende magneten met activiteiten/hoeken van 13,7 x 10 cm.

De kleine vakken op het kiesbord (onder de activiteiten en aan de rechterzijde) hebben een formaat van 7 x 3,1 cm. Hierop passen onze magneten met dezelfde afmetingen waarop de namen van de kinderen gedrukt kunnen worden. Deze afmetingen komen ook overeen met de naamkaarthouders van Educo die bij o.a. Heutink worden verkocht. In plaats van gedrukte magneten met de namen van kinderen kun je dus ook deze naamkaarthouders gebruiken op ons kiesbord. In de (blanco) naamkaarthouders plaats je zelf een papiertje met daarop de naam van het kind. Deze dien je apart aan te schaffen.

Wil je andere formaten, een andere indeling, of andere kleuren? We denken graag met je mee en maken graag een kiesbord dat aansluit op jullie wensen en ideeen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ter inspiratie enkele voorbeelden:

Kosten maatwerk
We denken graag met je mee over de indeling van jullie 'perfecte' op maat gemaakte kiesbord. Het maken van een ontwerp, eventuele aanpassingen daarop aan de hand van jullie feedback en het opmaken en aanleveren van de bestanden voor de drukker, is allemaal bij de prijs inbegrepen. Minimale afname van maatwerk kiesborden is 2 stuks. 

Magneten
Je kunt je kiesbord compleet maken met bijpassende magneten voor de activiteiten/hoeken en de namen van de kinderen. Je kunt natuurlijk ook gewoon alleen een bord bestellen. 

Levertijd
De levertijd van een op maat gemaakt kiesbord (al dan niet inclusief magneten) hangt af van verschillende factoren maar bedraagt over het algemeen enkele weken. 

Betaling
Het makkelijkst is gelijk betalen via iDeal. Maar bestellen op factuur/rekening is voor scholen en andere instantes ook mogelijk. Kies bij het plaatsen van je bestelling voor 'vooraf overmaken' en rond je bestelling af zonder betaling. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen ná ontvangst van je bestelling. 

"Wij zijn als school erg blij met het kiesbord en de bijbehorende magneten! Het contact was prettig en we konden meedenken over het ontwerp. De levering verliep goed. Al met al erg tevreden!" (Lara, werkzaam op een basisschool in Amersfoort)
 

Materiaal whiteboards

  • Het whiteboard is magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar.
  • Full colour sublimatie print op het whiteboard zelf, dus geen bedrukte folie die op het bord wordt geplakt. 
  • Slijtvast en beschermd tegen zonlicht.
  • Profiel van aluminium met kunststof hoeken.
  • Aan de onderzijde van het bord kun je de meegeleverde afleggoot voor accessoires (30 cm) hangen.
  • Het whiteboard is geschikt voor horizontale en verticale wandmontage (gezien de huidige bedrukking zal dit bord horizontaal worden bevestigd). Bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. 

Wat is een kiesbord?
Een kiesbord (ook wel keuzebord genoemd) is een hulpmiddel bij het aanbrengen van structuur en het plannen van activiteiten in een kleuterklas. Op het bord staan afbeeldingen van de verschillende activiteiten en hoeken in de klas, zoals bijvoorbeeld de bouwhoek, huishoek, knutselhoek en werkjes met cijfers en letters. Kleuters kunnen hun naamkaartje onder een activiteit plaatsen en zo aangeven welke activiteit ze gaan doen. Als het aantal kinderen dat in een bepaalde hoe mag spelen beperkt is en er hangen al voldoende naamkaartjes, dan zal een kind een andere activiteit of hoek moeten kiezen. 

Waarom een kiesbord?
Een kiesbord kan worden ingezet om kleuters te leren kiezen en plannen. Bovendien leert het kinderen zelfstandig werken. Bijkomend voordeel is dat de leerkracht daardoor tijd heeft om andere leerlingen één op één te helpen. 

Een kiesbord brengt structuur met zich mee en daarmee rust in een klas. 

 

Zoektermen: naamkaarthouders, kiesbord, keuzebord, kiesborden, keuzeborden, Arbeid naar Keuze bord. 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2024 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel