Kiesbord/keuzebord kleutergroepen

Artikel 1 van 12 Volgende
€ 225,00 (inclusief 21% btw)

Levertijd
De levertijd bedraagt 2 tot 3 weken

Dit toffe kiesbord is speciaal ontworpen voor kleutergroepen van de basisschool. Er is ruimte voor 15 activiteiten/hoeken met daaronder ruimte voor steeds 6 of 2 naamkaartjes van kinderen die in de betreffende hoek kunnen spelen. Aan de rechterzijde van het bord is ruimte voor 32 naamkaartjes van alle kinderen. 

Formaat bord
60 x 90 cm (overige afmetingen op aanvraag) 

Indeling
10 vakken voor activiteiten met daaronder ruimte voor 6 naamkaartjes per activiteit;
5 vakken voor activiteiten met daaronder ruimte voor 2 naamkaartjes per activiteit;
32 vakjes voor naamkaartjes aan de rechterzijde van het bord.

De grote vakken op het kiesbord hebben een afmeting van 14,1 x 10,5 cm. Hiervoor hebben wij bijpassende magneten met activiteiten/hoeken van 13,7 x 10 cm.

De kleine vakken op het kiesbord (onder de activiteiten en aan de rechterzijde) hebben een formaat van 7 x 3,1 cm. Hierop passen onze magneten met dezelfde afmetingen waarop de namen van de kinderen gedrukt kunnen worden. Deze afmetingen komen ook overeen met de naamkaarthouders van Educo die bij o.a. Heutink worden verkocht. In plaats van gedrukte magneten met de namen van kinderen kun je dus ook deze naamkaarthouders gebruiken op ons kiesbord. In de (blanco) naamkaarthouders plaats je zelf een papiertje met daarop de naam van het kind. Deze dien je apart aan te schaffen.

Magneten
Let op, dit bord is exclusief magneten! Wil je liever een compleet kiesbord mét bijpassende magneten? Kijk dan even bij Combi Deal A (magneten activiteiten) of Combi Deal B (magneten activiteiten én namen leerlingen).

Levertijd
Momenteel bedraagt de levertijd van het kiesbord ongeveer 3 weken.

Maatwerk
Wil je het kiesbord graag in een andere kleurstelling, met een andere indeling of in een groter formaat? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Kleine aanpassingen kunnen al met een bescheiden meerprijs gerealiseerd worden. De levertijd van maatwerk borden is altijd in overleg. 

Materiaal whiteboards

  • Het whiteboard is magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar.
  • Full colour sublimatie print op het whiteboard zelf, dus geen bedrukte folie die op het bord wordt geplakt. 
  • Slijtvast en beschermd tegen zonlicht.
  • Profiel van aluminium met kunststof hoeken.
  • Aan de onderzijde van het bord kun je de meegeleverde afleggoot voor accessoires (30 cm) hangen.
  • Het whiteboard is geschikt voor horizontale en verticale wandmontage (gezien de huidige bedrukking zal dit bord horizontaal worden bevestigd). Bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. 

 

Wat is een kiesbord?
Een kiesbord (ook wel keuzebord genoemd) is een hulpmiddel bij het aanbrengen van structuur en het plannen van activiteiten in een kleuterklas. Op het bord staan afbeeldingen van de verschillende activiteiten en hoeken in de klas, zoals bijvoorbeeld de bouwhoek, huishoek, knutselhoek en werkjes met cijfers en letters. Kleuters kunnen hun naamkaartje onder een activiteit plaatsen en zo aangeven welke activiteit ze gaan doen. Als het aantal kinderen dat in een bepaalde hoe mag spelen beperkt is en er hangen al voldoende naamkaartjes, dan zal een kind een andere activiteit of hoek moeten kiezen. 

Waarom een kiesbord?
Een kiesbord kan worden ingezet om kleuters te leren kiezen en plannen. Bovendien leert het kinderen zelfstandig werken. Bijkomend voordeel is dat de leerkracht daardoor tijd heeft om andere leerlingen één op één te helpen. 

Een kiesbord brengt structuur met zich mee en daarmee rust in een klas. 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2021 Olifantastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel